Materiale til at lære mere om Everything DiSC©

Ressourcer

Kommende events

  • okt
    01

    Showcase: Everything DiSC Productive Conflict - Aarhus

    Aarhus, Denmark

  • okt
    02

    Showcase: Everything DiSC Productive Conflict - Aalborg

    Aalborg, Denmark

  • okt
    04

    Showcase: Everything DiSC Productive Conflict - København (AM)

    København, Denmark

  • okt
    04

    Showcase: Everything DiSC Productive Conflict - København (PM)

    København, Denmark

  • okt
    10

    Certification: Everything DiSC Workplace® - Client (Online) OCT 10, 2019 (9am Chicago/ 3pm London*)

    Virtual

  • okt
    29

    Certification: Everything DiSC Workplace® - Client (Online) OCT 29, 2019 (8am Chicago/ 2pm London)

    Virtual

Kontakt din certificerede Everything DiSC-partner, hvis du vil tilmelde dig en event. Hvis du ikke allerede har en partner, hjælper vi dig gerne med at finde en certificeret partner tæt på dig.
 

Kom i gang