Everything DiSC Get Certified

EVERYTHING DiSC

Workplace®-certificering

Invester i læring, der holder, med en professionel certificering, som knytter dine medarbejdere sammen og fostrer en samarbejdskultur.

Hvad er Everything DiSC Workplace-certificering??

Everything DiSC Workplace®-certificering er udviklet, så organisationens egne facilitatorer kan skalere og tilpasse læringsoplevelsen med Everything DiSC Workplace i deres egen organisation. På det intensive kursus styrkes facilitatorens kompetence til at formidle indhold baseret på DiSC®-modellen suppleret af forslag til strategier til skræddersyede læringsoplevelser. Derudover deles der praktiske erfaringer med at håndtere udfordringer i holdundervisningen. Deltagerne bliver ikke blot certificerede og får den nødvendige ekspertise i at levere Everything DiSC Workplace. De får også kompetencerne til at skabe en samarbejdskultur, hvor alle taler samme DiSC-sprog.

Kontakt din autoriserede Everything DiSC®-partner for at høre mere om priser og tilmelding. Hvis du ikke allerede har en partner, hjælper vi dig gerne med at finde en autoriseret partner tæt på dig.

Kom i gang


BEMÆRK: Dette kursus henvender sig til personer, der arbejder med HR eller uddannelse, og som ønsker at opnå en dybere ekspertise i Everything DiSC Workplace og kunne tilpasse Everything DiSC til organisationens specifikke behov. Besøg vores side for potentielle kommende partnere, hvis du er selvstændig konsulent, instruktør eller coach og ønsker at tilbyde Everything DiSC til dine kunder.

 

Hvorfor blive certificeret i Everything DiSC Workplace?

Det er ikke nødvendigt at blive certificeret for at benytte Everything DiSC Workplace i din organisation, men en certificering giver dig et dokumenteret kompetenceniveau og ekspertise i Everything DiSC-profiler og den tilhørende forskning.

 • En værdifuld certificering;

  Deltagernes certificering som Everything DiSC Workplace-facilitator er baseret på mere end 40 års forskningsbaseret læring om profiler og +200 år som succesrigt forlag.

 • Indgående viden

  Vores undervisere lærer deltagerne, hvordan de kan udvikle dybere viden om Everything DiSC®-modellen og få erfaring med Everything DiSC Workplace-profilen samt udarbejde strategier for at navigere i de udfordrende scenarier, der kan opstå under en workshop eller coachingsession.

 • Varig indvirkning på din kultur

  Certificeringen går dybere end de undervisningsmaterialer, som er til rådighed på Everything DiSC-faciliteringskittet. Deltagerne lærer strategier til at identificere en gruppes særlige behov, og de lærer at skræddersy faciliteringen til gruppens udfordringer med henblik på en varig effekt. På denne måde opnås en organisationskultur med engagement og samarbejde, hvor medarbejderne mestrer at anvende DiSC som samarbejdssprog.

Kontakt din autoriserede Everything DiSC-partner for at høre mere om priser og tilmelding. Hvis du ikke allerede har en partner, hjælper vi dig gerne med at finde en autoriseret partner tæt på dig.


Kom i gang

Omtale af Everything DiSC

 • "Everything DiSC Workplace-certificeringskurset var tæt pakket med oplysninger fra videoklip, fyldt med dynamik mellem facilitatoren og deltagerne, og jeg er imponeret over facilitatorens engagement i alle spørgsmål/bekymringer, og hvordan alt blev besvaret utrolig hurtigt."

  Katie Lebleu

  Shreveport, LA

 • "Tak til alle for en produktiv, udbytterig og sjov uge. Everything DiSC-kurset overgik mine forventninger."

  Barbara Davis Robinson
  Clearwater, FL

Bliv certificeret i Everything DiSC Workplace i dag

Kontakt din autoriserede Everything DiSC-partner for at få mere at vide om priser og tilmelding. Hvis du ikke allerede har en autoriseret Everything DiSC-partner, hjælper vi dig gerne med at finde en partner tæt på dig.

Kom i gang nu!