Everything DiSC Work of Leaders

EVERYTHING DiSC

WORK OF LEADERS®

Skab effektive ledere med processen for vision, alignment og gennemførelse.

Everything DiSC Work of Leaders®-oplevelsen

Everything DiSC Work of Leaders® er en læringsoplevelse, der relaterer ledelsesstile til virkelige situationer. Profilen bygger på best practice-erfaringer fra 300 eksperter i over 150 organisationer samt værker fra førende forskere og mere end fire års dedikeret udviklingsarbejde. Resultatet er en handlingsorienteret profil, som viser vej til bedre lederskab. Modellen – vision, alignment og gennemførelse – hjælper ledere med at forstå deres ledelsesstile, og hvordan deres præferencer påvirker deres effektivitet i specifikke ledelsessituationer.

Den forskningsvaliderede spørgeramme indeholder udsagn om adfærd, som deltagerne skal bedømme på en femtrinsskala, herunder specifikke spørgsmål, som hjælper med at afdække deltagerens prioriteter i Work of Leaders. Den adaptive spørgeramme sikrer, at hver deltager får en rapport med præcise indsigter, som er personligt relevante.

Everything DiSC Work of Leaders-profilen giver detaljeret kontekstspecifik feedback baseret på modellen for vision, alignment og gennemførelse og de tre drivere, der er tilknyttet til hvert af trinnene. Profilen på 23 sider giver deltagerne personlige strategier for at:

 • Skabe en Vision med udforskning, mod og test af antagelser
 • Opbygge Alignment med klarhed, dialog og inspiration
 • Stå i spidsen for Execution med momentum, struktur og feedback

Faciliteringsmaterialet til Everything DiSC Work of Leaders bringer profilen til live med engagerende og udbytterig holdundervisning. Det dynamiske, modulbaserede design, redigerbare præsentationer, aktuelle videoklip og 36 podcasts om Vision, Alignment og Gennemførelse giver deltagerne en dybere forståelse af deres personlige profil samt en uforglemmelig oplevelse, der motiverer til langvarige adfærdsændringer.

 • Work of Leaders Group Report

  Work of Leaders-grupperapporten samler deltagerdata og giver et samlet overblik for gruppen. Graferne illustrerer gruppens tilgang til Vision, Alignment og Gennemførelse og er en hjælp til at identificere gruppens samlede styrker og udfordringer og udarbejde en handlingsplan for succes.

   
 •  
 • MyEverythingDiSC™

  Oplevelsen kan suppleres med vores interaktive læringsportal, der giver deltagerne direkte og ubegrænset adgang til viden om DiSC og strategier for at anvende DiSC i konkrete arbejdssituationer.

   
 •  
 • Sammenligningsrapporter

  Sammenligningsrapporter inspirerer til effektivt samarbejde. To og to kan deltagerne sammenligne deres rapporter og dermed udforske ligheder, forskelle og potentielle udfordringer i deres arbejdsrelationer og få praktiske tip til forbedring af samarbejdet.

   
 •  
 • Team View

  Denne rapport har ingen begrænsning for antal deltagere og giver et hurtigt overblik over deltagergruppen og deres Everything DiSC-kort .

   

"De praktiske aspekter af Work of Leaders fungerer virkelig godt her hos Carhart … Man vil gerne se en direkte forbindelse til den udfordring, mange ikke tør sætte ord på ”Hvordan er jeg en god leder?”, og her viser Work of Leaders vejen frem hver eneste dag."

—Chuck Jozwiak, Director of Talent Management, Carhartt, Inc.