Everything DiSC

EVERYTHING DiSC®

SALES

Lær sælgerne at tilpasse sig kundernes præferencer og forventninger.

Everything DiSC® Sales-oplevelsen

Everything DiSC Sales er holdundervisning og læring designet til at hjælpe sælgere med at etablere kundecentrerede interaktioner og skabe bedre resultater. Deltagerne lærer at række ud over deres naturlige salgsstile og bedre tilpasse sig til kundernes præferencer og forventninger – på tværs af kundernes unikke købsstile. Oplevelsen fokuserer på salg med bl.a. tip, strategier og handlingsplaner, der hjælper sælgere med at blive endnu mere effektive.

De bruger den forskningsvaliderede onlineprofil til at bedømme adfærdsorienterede udsagn på en skala fra ét til fem, herunder specifikke spørgsmål, som kan afdække deltagernes salgspræferencer. Den adaptive spørgeramme sikrer, at hver deltager får en rapport med præcise indsigter, som er personligt relevante.

Everything DiSC Sales-profilen giver deltagerne en bedre forståelse af sig selv, deres kunder og deres relationer. I denne profil kan deltagerne udforske deres personlige salgsstile, og hvordan deres styrker og udfordringer påvirker deres salgsadfærd. De lærer også at genkende de særlige adfærdstyper, der knytter sig til hver købsstil, og får strategier til at tilpasse deres salgsstil, så de opfylde kundernes behov og dermed øge effektiviteten og succesraterne.

 • MyEverythingDiSC™

  Oplevelsen kan suppleres med vores interaktive læringsportal, der giver deltagerne direkte og ubegrænset adgang til viden om DiSC og strategier for at anvende DiSC i konkrete arbejdssituationer.

   
 •  
 • Sammenligningsrapporter

  Sammenligningsrapporter inspirerer til effektivt samarbejde. To og to kan deltagerne sammenligne deres rapporter og dermed udforske ligheder, forskelle og potentielle udfordringer i deres arbejdsrelationer og få praktiske tip til forbedring af samarbejdet.

   
 •  
 • Team View

  Denne rapport har ingen begrænsning for antal deltagere og giver et hurtigt overblik over deltagergruppen og deres Everything DiSC-kort .

   
 •  
 • Group culture report

  Find gruppens DiSC-kultur ved at udforske dens fordele og ulemper, påvirkningen på gruppemedlemmer og betydningen for beslutninger og risikovillighed.

   

Omtale af Everything DiSC

 • "Jeg tror ikke, der findes noget andet værktøj, der er så relevant på arbejdspladsen som Everything DiSC."

  Scott Barth

  Everything DiSC Authorized Partner

 • "Everything DiSC bygger på forskning og omfattende test. Profilerne hjælper virkelig mennesker med at forstå sig selv og hinanden, og det giver en meget mere konstruktiv og effektiv arbejdsplads."

  Sue Hammond

  Everything DiSC Authorized Partner

Skab resultater med kundecentrerede relationer

Oplev, hvordan Everything DiSC Sales giver dine sælgere værktøjerne til at forbedre effektiviteten og bundlinjen. Everything DiSC Sales er tilgængelig via vores netværk af certificerede partnere, konsulenter, facilitatorer og coaches.

Hvad kan vi gøre for dig?

løsninger Partnerskab Certificering