Everything DiSC

Invester

i din virksomhed

Giv dine kunder dokumenteret effektive læringsoplevelser med øjeblikkelig og langvarig indvirkning på organisationskulturen.

Hvad er en certificeret Everything DiSC®-partner?

Serien af Everything DiSC®-læringsløsninger til virksomheder er udelukkende tilgængelig via vores globale netværk af konsulenter, facilitatorer og coaches. Som certificeret Everything DiSC-partner får du bl.a. adgang til vores effektive læringsprogrammer, redigerbare faciliteringsmaterialer, uddannelsesmuligheder, støtte fra vores ekspertteam og særlige indkøbspriser. Du bliver også en del af et passioneret fællesskab af professionelle eksperter, der arbejder målrettet for at forbedre virksomhedskulturer og medarbejderpræstationer over hele verden.

Se, hvordan et certificeret DiSC-partnerskab kan udvide dine servicetilbud og udvikle din forretning.

Bliv en af os

Hvem kan blive certificeret partner?

Uanset om du allerede er konsulent, coach eller facilitator eller er iværksætter, giver et certificeret Everything DiSC-partnerskab dig værktøjerne til succes.

Som selvstændig konsulent skal du guide dine kunder gennem de store udfordringer, der kendetegner dagens omskiftelige arbejdspladser. Uanset om du hjælper kunderne med at navigere i organisationsforandringer eller med at klare kulturelle udfordringer, skal du anvende værktøjer, der styrker din troværdighed og skaber grundlag for varig succes.

Som certificeret Everything DiSC-partner får du adgang til seks konfigurerbare, forskningsvaliderede læringsprogrammer, vores onlineplatform med profiler og dedikeret support, som hjælper dig med at opbygge troværdighed og imødekomme kundernes behov.

Se, om et certificeret Everything DiSC-partnerskab er det rigtige for dig

Kontakt os

Som selvstændig facilitator formidler du effektive oplevelser, der støtter dine kunders behov for læring og udvikling. Vi forstår, at det kræver mere end faglig ekspertise at drive sin egen virksomhed. Vi støtter din med markedsføringsmaterialer, nem adgang til profilværktøjer og udviklingsmuligheder.

Du kan tilpasse og udnytte vores gennemprøvede faciliteringsprogrammer og skræddersy dine tilbud til kundernes behov. Som certificeret partner kan du udvikle din forretning baseret på dine kvalifikationer og erfaringer kombineret med en troværdig løsning.

Se, om et certificeret Everything DiSC-partnerskab er det rigtige for dig.

Kontakt os

Som selvstændig coach drives du af at skabe en positiv forskel ved at vejlede alle typer medarbejdere fra – nyansatte til topchefer – til at yde deres bedste. Du har brug for et troværdigt og fleksibelt program, der kan udvikle interpersonelle færdigheder for at opfylde kundernes behov og styrke dig som coach.

Som certificeret Everything DiSC-partner får du adgang til gennemprøvede lederskabsprogrammer, der giver større selvforståelse og handlingsorienterede forløb, samt markedsføringsmaterialer, som kan styrke din troværdighed med Everything DiSC.

Se, om et certificeret Everything DiSC-partnerskab er det rigtige for dig.

Kontakt os

Hvorfor blive Everything DiSC-partner?

Vi vil give dig de bedste løsninger til dine kunder! Som certificeret Everything DiSC-partner er du mere end blot en forhandler. Du er et betroet teammedlem og afgørende for vores succes.

  • Adgang til gennemprøvede løsninger

    Få adgang til seks forskellige gennemprøvede læringsprogrammer, der kan opfylde dine kunders unikke behov. Over 40 års erfaring med forskningsbaseret profilering og +200 år som succesrigt forlag giver dig ro i sindet for, at vores kvalitetsløsninger kan supplere dine serviceydelser og tilfredsstille dine kunder.

  • Løbende uddannelse og støtte

    Brug vores dygtige undervisere og opstartsprogram for nye partnere med løbende lærings- og udviklingsmuligheder til at opbygge din ekspertise i Everything DiSC. Du får også direkte adgang til vores globale Partner Care-team, som står klar med svar og support alle hverdage.

  • Brand- og forretningsudvikling

    Din succes er vores succes. Derfor har vi bygget vores partnerskabsmodel til at understøtte din virksomhed og dit brand. Vi understøtter dine succesmuligheder med adgang til indkøbspriser, fleksible produkter og programmer og markedsføringsmuligheder.

"Vi kiggede på Wiley og profilerne, som bygger på over 35 års forskning, samt værktøjernes og undervisningens bredde og dybde både før og under vores samarbejde. Denne kombination og det store omgivende økosystem, gjorde det nemt for os at træffe beslutningen."

Sanel Kostic
Everything DiSC Authorized Partner since 2018

 

Start en samtale i dag

Vi ved, at alle partnerskaber er unikke. Tal med vores team, og få mere at vide om kvalifikationer, fordele og priser som certificeret Everything DiSC-partner. Vi kontakter dig senest to hverdage efter, du har indsendt nedenstående formular.

Hvordan vil du primært bruge Everything DiSC®?Enter security code:
 Security code

Kan du ikke vente? Ring til os:
Støttetjenester: +45 46 33 12 50

Hvad kan vi gøre for dig?

løsninger Partnerskab Certificering